Právě vysíláme

Zvažuje se pokračování úspěšného filmu ALADIN! Dočkáme se návratu WILLA SMITHE?

16. srpna 2019 10:10
Zvažuje se pokračování úspěšného filmu ALADIN! Dočkáme se návratu WILLA SMITHE?

Studio Disney letos může slavit hned několik velkých úspěchů. Samostatnou kapitolou jsou marvelovky, které jsou pro studio vždy zaručeným prostředkem na vydělání peněz. Disney ale zvažuje pokračování také u dalších velkých koňů svojí filmové stáje.

Dalším spolehlivým zdrojem peněz jsou pro Disneyho pohádky. Letos vyslal Disney do světa hned dva remaky animovaných klasik: Lvího krále a Aladina. Lví král má na kontě už 1,3 miliardy dolarů a Aladin se také dostal přes miliardu.

Návrat známých postav

Právě druhý jmenovaný snímek má ve své (původní) animované podobě i pokračování, které se jmenuje Aladin: Jafarův návrat. O možném remaku pokračování se rozhovořil producent letošního Aladina, Dan Lin. Podle jeho slov se na pokračování opravdu můžeme těšit, jelikož si Aladin lidi získal. To i přes fakt, že reakce na první trailer byly rozporuplné, nebo spíš negativní.

Zřejmě bychom se tak dočkali návratu oblíbených postav v čele s Willem Smithem v roli Džina. Klíčové pro pokračování by bylo také to, zda na něj kývne režisér Guy Ritchie, který stojí za prvním remakem. Tomu se totiž povedlo dát snímku atmosféru a odvyprávět celý příběh poutavým způsobem,

Rozhodně není správná chvíle dělat předčasné závěry, ale možná se v brzké době dočkáme i oficiálního oznámení.

 

Zdroj: Syfy

Články, které by tě mohly zajímat