Právě vysíláme

Chovatelé psů mají více sexu? Bizarnosti, které jste o sexu asi netušili

27. dubna 2023 17:59
Chovatelé psů mají více sexu? Bizarnosti, které jste o sexu asi netušili

Vášnivý, romantický a bohužel špatný. Sex a sexuální hrátky mohou být jakékoliv, i bizarní. Dnes vám představíme několik bizarností o sexu, které jste možná netušili. 

1.Majitelé psů mají víc sexu než majitelé koček

Podle studie společnosti VetPlus se zjistilo, že chovatelé psů mají více sexu než ti, co mají doma kočky. Průzkumu se zúčastnilo 1500. chovatelů a majitelé psů si sex užili  v průměru třikrát za týden. Majitelé koček pak dvakrát týdně.

2. Vtipní muži dokážou ženám přivodit silnější orgasmus

Americký magazín, který se věnuje psychologii zveřejnil studii podle které zažily ženy intenzivnější sex s tím mužem, který je předtím dokázal několikrát rozesmát. 

3. Sex podporuje silné kosti

Máte stabilní vztah a pravidelný sex? Dobře i pro vaše kosti! Dle studie z UCLA je u muži předpokladem pro zdravé kosti i pravidelná soulož.

4. Láska jako droga

Psycholožka Helen Fisher oslovila několik lidí, kteří byli čerstvě zamilovaní. Při skonu jejich mozku zjistila, že tyto pocity aktivují tu stejnou část mozku, kterou aktivuje i požití některých drog.

5. Obliba viagry

Dle některých statistik se na světě každou sekundu prodá sedm tablet viagry na podporu erekce. 

6. Homosexualita jako duševní porucha?

Je to sice k neuvěření, ale americká psychiatrická asociace uváděla homosexualitu jako duševní chorobu až do roku 1973.

7. Vášniví opičáci

Samička šimpanze se prý umí pořádně rozvášnit a romantické milování není nic pro ní. Pokud prý na samičku přijdou návaly vášně, má sílu až šesti dospělých mužů. 🙂

8. Kondomy na olympiádě

O tom, že se na olympijských hrách hodně souloží, se mluví už dlouhou dobu a kdo ví, jako moc je to vlastně pravda. Na olympijských hrách v Londýně v roce 2012 prý ale sportovcům věnovali pořadatelé až 150 tisíc prezervativů. Ochrana na prvním místě! 

9. Správná chůze = dobrý sex

Belgičtí vědci zjistili, že na základě pozorování ženské chůze lze usoudit, zda dotyčná zažívá pravidelný orgasmus. Je možné vaší chůzi popsat jako “energickou”, “svobodnou”, “vznášející se” a “smysluplná”. Pak je váš sexuální život skvělý! 🙂

Články, které by tě mohly zajímat