Právě vysíláme

Autor filmové hudby ENNIO MORRICONE míří do Česka

28. ledna 2014 19:00
Autor filmové hudby ENNIO MORRICONE míří do Česka

Nenechte si ujít jeho koncert 9. února 2014 v pražské 02 aréně

Melodie foukací harmoniky z filmu "Tenkrát na západě" vyvolává mrazení v zádech ještě dnes. Za tímto pocitem stojí 85letý Ital Ennio Morricone, jemuž se klaní největší hvězdy Hollywoodu i špičky evropské kinematografie.

Na exkluzivním koncertě v O2 areně zazní všechny filmové hity od spagetti westernů až po nejnovější skladby. Celý koncert odehraje plnohodnotný symfonický orchestr a bude ho dirigovat legendární filmový skladatel Ennio Morricone osobně. Diváci se mohou těšit na nádherný hudebně-filmový zážitek.

Poslední vstupenky!

V tuto chvíli je k dispozici už pouze 100 VIP vstupenek. Tyto vstupenky lze stále zakoupit na www.sazkaticket.cz nebo u pořadatele akce agentury JVS Group – více informací na www.jvsgroup.cz.

Světoznámy italský skladatel filmové hudby Ennio Morricone oslavil nedávno své kulaté 85. narozeniny. Přesto je stále aktivní a čile koncertuje. Ennio Morricone je autorem legendární skladby “Muž s harmonikou” z filmu "Tenkrát na západě" či hlavní melodie filmu "Profesionál" s Jean-Paul Belmondem v hlavní roli. Je také trojnásobným držitelem ceny Grammy, majitelem Oscara za celoživotní dílo a jedním z nejoblíbenějších autorů hudby režiséra Quentina Tarantina. Složil hudbu k více jak 500 filmům a spolupracoval s nejlepšími světovými režiséry.

ENNIO MORRICONE – Once Upon a Time On The West (video)

2s0-wbXC3pQ

IrWlvwQ0j-M

 

Články, které by tě mohly zajímat