Právě vysíláme

Co udělal s penězi od LEOŠE a proč přerušil kariéru? LACO ANGYAL nám prozradil, jak se mu po SuperStar žije!

31. prosince 2019 8:00
Co udělal s penězi od LEOŠE a proč přerušil kariéru? LACO ANGYAL nám prozradil, jak se mu po SuperStar žije!

O tom, co dělá Ladislav „Laco“ Angyal po svém úspěchu v SuperStar 2018 jsme vás již informovali. Po našem článku se však s námi samotný autor legendárního songu Pošta spojil a řekl nám, jak naložil s penězi, které získal i díky Leoši Marešovi a jaké jsou jeho plány se zpěvem.

Dvacetiletý Laco neměl vstup do dospělosti příliš lehký a kvůli špatné finanční situaci jeho rodiny byl nucen žít společně s matkou v polorozpadlém bytě. Jeho úspěch v pěvecký soutěži byl ale natolik velký, že si mladý Slovák získal srdce diváků i samotného Leoše Mareše, který ho pozval na svůj velký koncert do O2 areny.

Jak už jsme dříve psali, Laco získal díky fanouškům a Leošovi dohromady přes 1,3 milionů korun. Co s penězi udělal? To nám nyní samotný Ladislav prozradil. „Peníze jsem použil na vyplacení dluhů, na nájem, zařízení bytu, deratizaci, na první dovolenou v Chorvatsku a na pomůcky, které potřebuji jako fotbalový trenér,“ napsal nám Laco a prozradil, že si koupil i byt, kde nyní žije s maminkou a kočkou. Část peněz si prý nechává také stranou, aby byl případně připraven na jakoukoliv životní situaci.

S hudební kariérou prý neskončil, ale kvůli studijním povinnostem ji byl nucen přerušit. Úspěšně se mu totiž povedlo odmaturovat a nyní je studentem prvního ročníku vysoké školy. „S hudbou plánuji pokračovat a lidé se mohou těšit na nové hity, které budou nejen pro děti,“ říká autor Pošty. A my mu držíme palce!

 

 

Zdroj: Instagram, Ladislav Angyal

Články, které by tě mohly zajímat