Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Dáváš přednost příznačnému hlasu Amy Winehouse nebo popovým divám z Destiny’s Child?

8. července 2016 13:15
HIT MILÉNIA: Dáváš přednost příznačnému hlasu Amy Winehouse nebo popovým divám z Destiny’s Child?

Nightwork – Globální oteplování Název vznikl anglickým překladem slov „noční práce“ a vyjadřuje tak časový původ její hudební tvorby. Převážnou část kapely tvořili profesionální herci, jejichž cílem bylo spojit hudbu s divadlem. Amy Winehouse feat. Ghostface Killah – You Know I’m Not Good Tento singl vznikl roku 2007 díky spojení britské jazzové, soulové a rythm´n´bluesové […]

Nightwork – Globální oteplování

Název vznikl anglickým překladem slov „noční práce“ a vyjadřuje tak časový původ její hudební tvorby. Převážnou část kapely tvořili profesionální herci, jejichž cílem bylo spojit hudbu s divadlem.

Amy Winehouse feat. Ghostface Killah – You Know I’m Not Good

Tento singl vznikl roku 2007 díky spojení britské jazzové, soulové a rythm´n´bluesové zpěvačky s jedinečným hlasem a amerického rappera, vlastním jménem Dennis Coles, působícího ve skupině Wu- Tang Clan.

Destiny’s Child – Independent Woman, Pt. I

Destiny’s Child byla americká dívčí skupina v čele se zpěvačkou Beyoncé Knowles. Celosvětově, včetně sólových nahrávek, prodali více než 50 milionů kopií, z toho 17 milionů jen v USA.

Cherish feat. Yung Joc – Killa

Cherish byla americká R&B, soulová a hip hopová skupina složená ze čtyř sester. Hit Killa děvčata nazpívala roku 2008 a stal se rozhodně jedním z nejúspěšnějších za celou dobu jejich pěvecké kariéry.

Kevin Lyttle feat. Spraga Benz – Turn Me On

Singl Turn Me On hudebníka z Floridy a DJ z Jamajky se stal debutovým a zároveň nejúspěšnějším hitem za celou zpěvákovu kariéru. Několik let se tato pecka držela v žebříčku TOP 10 v 15 světových hitparádách.

Články, které by tě mohly zajímat