Právě vysíláme

Jaké hudební FLASHBACKY jsme vám hráli tento týden?

22. května 2020 10:21
Jaké hudební FLASHBACKY jsme vám hráli tento týden?

Des’ree, Shakespears Sister a Black. Pamatujete?

Des’ree – What’s Your Sign

Skladbu What’s Your Sign nazpívala britská popová a soulová zpěvačka, která si říká Des’ree. Napsala ji spolu s producentem tracku Ashleym Ingramem a vydala jako čtvrtý singl ze svého třetího studiového alba Supernatural (1998). Ve Španělsku bodoval song na prvním místě žebříčku nejhranějších písní a v Rakousku a ve Francii se umístil mezi čtyřiceti nehranějšími písněmi.

 

Black – Wonderful Life

Píseň od britského zpěváka jménem Black byla jako singl byla vydána dvakrát. Úspěch si získala až napodruhé. Dostala se do desítky nejhranějších skladeb v Rakousku, Francii, Německu, Itálii, Švýcarsku, Holandsku i Velké Británii. Black song psal, když byl na mizině, a jeho úspěch následně komentoval slovy: „Byla to vážně ironie. Většina lidí si myslela, že byl ten song napsaný podle pravdy.“

 

Shakespears Sister – I Don’t Care 

Dívčí pěvecké duo Shakespears Sister vydalo song I Don’t Care v květnu roku 1992 jako třetí singl ze svého druhého studiového alba Hormonally Yours. Píseň dosáhla sedmého žebříčku v UK Singles Chart a podobný úspěch zaznamenala i na mezinárodní scéně – v Austrálii či na Novém Zélandu. Dobře si vedla i ve Spojených státech, kde se dostala do žebříčku Billboard Hot 100.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat