Právě vysíláme

Jsou tu hudební FLASHBACKY tohoto týdne!

27. září 2019 14:22
Jsou tu hudební FLASHBACKY tohoto týdne!

Projeďte si pár skvělých kousků…

Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee) 

Italské popové trio skrývající se za názvem Eifell 65 vydalo veleúspěšný song Blue (Da Ba Dee) v říjnu roku 1998 a další rok se singl stal mezinárodním hitem. Přední příčky hitparád obsadil v mnoha evropských i mimoevropských zemích, například v Irsku, Velké Británii, Nizozemí, Francii, Švédsku, Švýcarsku, Španělsku, Portugalsku, Kanadě, ve Spojených Arabských Emirátech, v Rusku, na Novém Zélandu, v Izraeli, Libanonu, ale třeba i v Austrálii.

 

Kai Tracid – 4 Just 1 Day

Německý trance DJ a hudební producent vlastním jménem Kai Franz si zvolil umělecký pseudonym na základě spojení slov „trance“ a „acid“, svých oblíbených hudebních žánrů. Postupně se tak vypracoval, že si založil vlastní nahrávací společnost Tracid Traxxx, kde začal vydávat veškerou svou tvorbu.

 

Marquess – Vayamos Compañeros

Německá popová skupina Marquess vznikla v roce 2006 v německém Hannoveru. Její členové nazpívali většinu songů ve španělštině, i když se často nevyhnuli gramatickým chybám i chybám ve výslovnosti. Vayamos Compañeros se stal letním hitem v roce 2007 a jako číslo jedna se umístil na žebříčcích v České republice, Polsku a Švýcarsku.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat