Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER se momentálně léčí se závažným psychickým problémem. Kvůli čemu?

17. února 2019 16:10
JUSTIN BIEBER se momentálně léčí se závažným psychickým problémem. Kvůli čemu?

Justinovo psychické zdraví se bortí jako domeček z karet.

Justin Bieber měl v těchto dnech údajně nastoupit na terapii kvůli těžkým depresím. Fanouškům ovšem vzkazuje, že s jeho manželstvím to nemá nic společného a že ve své vztahu s americkou modelkou Hailey Baldwin je spokojený. Jaký je tedy důvod? Jeho přátelé se nechali slyšet, že si mladý zpěvák uvědomuje, že jednou bude otcem a že tato možnost může přijít velice brzy a proto se chce dát co nejdříve do pořádku.

„Jedním z mých velkých problémů je věřit sám sobě. Osobně i ve vztazích jsem udělal několik špatných rozhodnutí. Tyto chyby dost ovlivnily mé sebevědomí,“ svěřil se Justin.

Sláva na úkor zdraví

Zpěvák se také nechal slyšet, že vliv slávy na jeho život opravdu markantně ovlivňuje jeho psychické zdraví. Cítí se být stále na očích, sledovaný nekonečným množstvím paparazziů na každém kroku a to již mnoho let. To také údajně přispělo k probuzení jeho agresivních sklonů a bulvárem stále dokola omýlaných eskapádách, kterých se dopustil.

Justin

Justin a Hailey

V rozhovoru pro časopis Vogue zpěvák uvedl, že během svého tour Purpose, které bylo ukončeno dříve, než mělo,  častokrát trpěl pocitem odloučení a depresí a tyto stavy se snažil řešit pověstným Xanaxem, který užíval ve větších dávkách.

Budeme doufat, že se Justin dá brzy dohromady.

Zdroj: stylecaster.com

Galerie: Celebrity se svým mladším já

Články, které by tě mohly zajímat