Právě vysíláme

Máme tu pro vás další hudební flashbacky Evropy 2! Který z nich se vám líbí nejvíc?

6. listopadu 2020 11:30
Máme tu pro vás další hudební flashbacky Evropy 2! Který z nich se vám líbí nejvíc?

Nenechte si ujít další hudební flashbacky!

Christina Aguilera – What A Girl Wants 

Povedený singl What A Girl Wants patří k největším hitům, o které kdy vydala americká zpěvačka Christina Aguilera. Skladba vyšla v roce 1999, tedy v tom samém roce, co tato talentovaná zpěvačka představila světu eponymní debutovou desku Christina Aguilera. Zajímavé je, že rok před vydáním tohoto známého singlu vydala podobnou verzi francouzská zpěvačka Ophélie Winter. Méně známá zpěvačka ale nikdy nebyla uvedena jako spoluautorka.

 

Backstreet Boys – Quit Playing Games (With My Heart)

Romantický hit Quit Playing Games (With My Heart) od skupiny Backstreet Boys dobyl singlové hitparády v České republice v roce 1996. Hudební časopis RollingStone dokonce tuto skladbu vyhlásil jako 26. ve velkolepé letošní anketě 75 nejlepších skladeb od boybandů. Klobouk dolů!

 

Manu Chao – Bongo Bong

Singl Bongo Bong je dodnes nejznámější skladbou, kterou kdy vydal španělský zpěvák Manu Chao. Píseň se inspiruje tvorbou slavného hudebníka Roye Eldridge, jenž byl slavným trumpetistou a saxofonistou ve 30. letech. Velkým fanouškem hitu Bongo Bong je i Robbie Williams – ten vydal vlastní remix této povedené skladby v roce 2007 jako součást desky Rudebox.

 

Zdroj: YouTube, RollingStone

Články, které by tě mohly zajímat