Právě vysíláme

Marek Ztracený staví vysněný hrad! Zvědaví fanoušci pořádají zájezdy

14. září 2020 11:10
Marek Ztracený staví vysněný hrad! Zvědaví fanoušci pořádají zájezdy

Rodák ze Šumavy Marek Ztracený buduje svůj vysněný dům. Krátce poté, co informaci zveřejnil na Instagramu, začali jeho fanoušci pořádat k rozestavěnému domu výlety.

„Hodně tím žiji, je to fajn zase chvíli řešit něco jiného než kytaru, piano, muziku. Začíná to mít obrysy, hrozně mě to baví,“ řekl Marek pro Super.cz„Mám najatou firmu. Všechno jde podle plánu. Každý den tam chodím, představuji si, jak sedím se známými na terase a grilujeme,“ prozrazuje zpěvák.

Má to ale jeden háček. K jeho rozestavěnému domu se už pořádají výlety. Zvědaví fanoušci chtějí vidět, jak vysněný dům úspěšného českého skladatele bude vypadat. To samé kdysi řešil legendární Karel Gott, když stavěl roubenku na severu ČechDoubici. K roubence se sjížděli fanoušci tak hojně, že Karel dokonce uvažoval o prodeji.

Marek staví svůj vysněný hrad sotva pár metrů od apartmánů, které na Šumavě pronajímá. „Rozkřiklo se to dost. Nevím, jestli to byl nejlepší nápad to dát na sociální síť. Na druhou stranu, já se za nic nestydím a mám pocit, že je fajn sdílet věci, ze kterých mám radost. Seděl jsem tam, přijel zájezd cyklistů a ukazovali si, kde staví Marek Ztracený ten barák. Řešili, kde budu mít vjezd a já stál opodál schovaný. Viděl jsem i fotky, jak se lidi chodí fotit na základovou desku,“ přiznává Ztracený.

Marek Ztracený, který bojuje za čistou Šumavu, přiznal, že nyní plánuje koupit nové auto, aby šetřil přírodu a šumavské lesy. „Vyhlédl jsem si nové elektro auto, dlouho o něm přemýšlím. Nechám si u domu udělat elektrický rozvod a speciální budku na nabíjení,“ uvedl Ztracený.

Zdroj: Super.cz, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat