Právě vysíláme

Rapper 6IX9INE podepsal lukrativní smlouvu! Za jeden online koncert získá miliony

29. července 2020 11:10
Rapper 6IX9INE podepsal lukrativní smlouvu! Za jeden online koncert získá miliony

Americký rapper Daniel Hernandez, známý pod pseudonymem Tekashi 6ix9ine, údajně podepsal velmi výhodný kontrakt na 5 milionů dolarů, který by mu mohl závidět nejeden kolega z hudební branže.

Velký projekt

Tekashi 6ix9ine byl po zhruba dvou letech ve vězení v květnu propuštěn. Zbytek trestu si odpykával v domácím vězení se sledovacím náramkem na noze. Za tuto dobu se mu povedlo rozzlobit mnoho svých kolegů a zároveň vydat pár hitů, které ve světě trhají rekordy. Během července fanouškům na Instagramu oznámil, že dočasně odchází ze sociálních sítí. Rapper se chce vrátit, až ho oficiálně propustí z domácího vězení.

Tekashi 6ix9ine u soudu

Rodák z New Yorku si údajně také připíše další rekord. Podle serveru TMZ Tekashi podepsal extrémně výhodný kontrakt se společností GlobalStreamNow. Předmětem dohody je odehrát pouze hodinové online vystoupení, které by se mělo skládat převážně ze skladeb z chystaného nového alba.

Na online koncert se můžete těšit v sobotu 5. září v 20 hodin. Daniel vstoupí na pódium pro živě vysílanou show, jehož součástí bude i online interakce s fanoušky.

Zdroj: TMZ, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat