Právě vysíláme

Rapperka Sofie K. Filippi v novém songu vyzývá: Zavřete nebe nad Ukrajinou

22. března 2022 8:10
Rapperka Sofie K. Filippi v novém songu vyzývá: Zavřete nebe nad Ukrajinou

Sofie K. Fillipi je novým objevem na české scéně. Kromě herectví a tance se nově začala věnovat také rappování, a protože ji stejně jako mnohé další trápí dění na Ukrajině, rozhodla se o něm napsat song. Nazvala ho Close The Sky.

Ačkoliv by se podle názvu Close The Sky mohlo zdát, že píseň bude v angličtině, není to zcela pravda. Sloky totiž Sofie K. Filippi nahrála v českém jazyce. Jak uvedla, potřebovala se vypsat z pocitů spojených s válkou a vším bezprávím kolem. „Každý se v téhle šílené době snažíme dělat, co můžeme. Věřím, že Close The Sky mluví sama za sebe. Přeji všem lidem, ať žijí v míru a bezpečí.“

Cover art vytvořil výtvarník Mr. Kriss, o hudbu se pak postarala Markee Ledge. Texty si rapperka píše sama. Jsou výpovědí mladého člověka, který inspiruje ostatní v hledání smyslu života.

Sofii K. Filippi můžete znát z účinkování v Mordpartě, Ordinaci v růžové zahradě nebo Modrém kódu. Vystupuje také na v muzikálech a divadelních představeních. Jako rapperka aktuálně chystá debutové album, jeho první ochutnávkou se stala píseň La Fella.

Skladbu Close The Sky si můžete poslechnout na platformě YouRadio.

Články, které by tě mohly zajímat