Právě vysíláme

Voxel a jeho Maruška už se nebudou vlastnit, vyzkouší polyamorní vztah

9. června 2021 8:10
Voxel a jeho Maruška už se nebudou vlastnit, vyzkouší polyamorní vztah

Zpěvák Voxel s manželkou Maruškou učinili důležitý životní krok. Rozhodli se dát tomu druhému naprostou svobodu a nevlastnit se. „Chceme tu být pro sebe i pro kohokoliv dalšího,“ uvedl zpěvák na sociálních sítích s tím, že vyzkouší polyamorní čili volný vztah.

Voxel s manželkou Maruškou strávili několik posledních dní na Tenerife, kde si v souvislosti se svým vztahem uvědomili hned několik věcí. Podle svých slov ho obrátili po téměř deseti letech spolu vzhůru nohama a rozhodli se dát tomu druhému „naprostou svobodu, volnost, lásku a pochopení“.

„Řekli jsme si s Maruškou až krutě upřímně vše, co nás trápilo, vyléčili hluboko zaryté bolesti, povídáme si do noci najednou o všem, co by ‚nebylo dobré ve vztahu říkat‘. A milujeme to! Milujeme se teď úplně jinak a začínáme poznávat onu bezpodmínečnou, nehodnotící lásku,“ přiznal na sociálních sítích zpěvák s tím, že s manželkou vyzkouší polyamorní vztah.

Jde o nemonogamní vztah, tedy takový, v němž žije člověk hned s několika partnery. Problematiku kolem polyamorie otevřela v minulosti například herečka Tereza Těžká, která má vedle manžela ještě vztahy s jinou ženou i mužem.

„Možná si budete myslet, že jsme se zbláznili, možná někoho zklameme, pohoršíme, naopak i třeba popíchneme, potěšíme,“ napsal Voxel, který má s Maruškou dvě děti. „Rozhodli jsme se jít v lásce, která nehodnotí, přijímá, je svobodná. Prostě jsme se rozhodli přijímat v lásce vše nové, co přichází. A je to zatím neskutečná jízda,“ přiznal hudebník.

S manželkou chystá Voxel novou knihu, která právě o polyamorii bude pojednávat. Volně naváže na prvotinu Lebedové V nahotě, ve které popisuje situace ještě před samotným narozením až po momenty, díky kterým pochopila, že neexistují různá naplnění, jež po celou dobu hledala kolem sebe.

 

Články, které by tě mohly zajímat