Právě vysíláme

Blogerka nechala své Lamborghini pokrýt 2 miliony křišťálů!

22. dubna 2019 12:10
Blogerka nechala své Lamborghini pokrýt 2 miliony křišťálů!

Pokud jste se narodili do zlaté kolébky a rodiče financují váš život i jako dospělého člověka, můžete si dovolit skoro cokoliv. Dokonce i pokrýt si své luxusní auto miliony třpytivých křišťálů! Nevěříte? 

Daria Radionova se živí jako blogerka a influencerka. Hlavně je to ale zástupce ruské zlaté mládeže, jenž dostane všechno, co po čem zatouží.

Čtyřiadvacetiletá studentka se na svém Instagramu netají tím, že jí rodiče dopřávají život v luxusu a platí jí drahé studium v Anglii i bydlení v prominentní čtvrti. Aby ovšem Daria ukázala, že se o sebe umí postarat i sama, živí se jako blogerka a nechává si bohatě platit za spolupráce s různými značkami.

Influencerka nedávno spojila své síly se společností Cars in Cloaks a nechala si své luxusní černé Lamborghini Aventador SV, jehož cena se pohybuje okolo 500 tisíc dolarů, pokrýt více než 2 miliony křišťálů značky Swarovski. Z už tak drahého sportovního automobilu se tedy stal opravdu prvotřídní kousek, se kterým musí být ale vážně o nervy vyrazit na silnici. Nebo snad bude vůz sloužit jen jako doplněk?

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat