Právě vysíláme

FACEBOOK představuje odvážnou novinku! Jak nás ovlivní?

23. září 2018 12:10
FACEBOOK představuje odvážnou novinku! Jak nás ovlivní?

Sociální síť se pouští do něčeho úplně nového a uživatelé jsou nadšení! Prozradíme, jak se nová vlastnost bude týkat vás a jak se na ní můžete připravit.

Facebook se pouští do světa internetového seznamování. Server spustil novou funkci Dating, díky které se budete moci seznámit s lidmi v nedalekém okolí se společnými zájmy. Podle ředitele výroby Facebooku, Chrise Coxe, je hlavním účelem Datingu tvoření dlouholetých vztahů.

Sociální síť zatím spustila Dating v Kolumbii a čeká se, že brzy bude následovat zbytek světa. Facebook dnes čelí velké výzvě: Ve Spojených státech a v Evropě mu klesá počet mladých uživatelů a právě Dating by měl být způsob, jak je získat zpět.

Dating bude dostupný pouze lidem starším 18 let a jediné informace, které se z existujícího facebookového profilu na nové funkci zobrazí, budou jméno a věk – vše ostatní si podle svého přidají uživatelé sami. Můžete tak o sobě prozradit polohu, gender (spolu s genderem, který vás přitahuje), výšku, náboženství, povolání a nebo třeba to, zda chcete mít v budoucnu děti.

Takto bude vypadat nová funkce Dating na Facebooku

Seznamování na Facebooku bude přece jen trochu jiné, než například na aplikaci Tinder. Uživatelé si budou moci přidat až devět fotek a profily jim budou zdobit odpovědi na otázky typu: „Jak by sis představoval(a) ideální den?“ Vlastnost Dating bude zatím pouze dostupná skrz mobilní aplikaci Facebook. Není třeba si nic stahovat, Facebook se vám o vše postará.

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Zdroj: Facebook, Instagram, WIRED

 

Exkluzivně: Znáte jazyk internetových seznamek? Máme pro vás slovník!

Články, které by tě mohly zajímat