Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

10. ledna 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Leden se nám rozjíždí ve velkém! I tento týden si můžete užít skvělé hudební a kulturní akce, na které budete zaručeně vzpomínat ještě hodně dlouho. Které z nich kývnete vy?

1. Koncert DJe Michaela C

Sobota 12. ledna, Dance club U Kolji, Litomyšl, od 22:00 hodin

Fanoušci housu a klubové hudby, máme pro vás skvělou zprávu: DJ Michael C v lednu rozjíždí mini-turné, při kterým zavítá nejprve do Litomyšle, poté do pražského Storm Clubu a Roxy. Rozhodně si nenechte talentovaného DJe ujít, jeho představení vždycky stojí za to!

 

2. Koncert Aurory + support: Vesna

Čtvrtek 17. ledna, Forum Karlín, Praha, od 19:00 hodin

Senzační norská zpěvačka Aurora zazpívá tento týden v pražském Foru Karlín! Rodačka ze Stavangeru dokonale zvládá pecky plné energie i dojemné balady. Její kontakt s fanoušky během koncertu je skvělý a zpěvaččino celkové vnímání světu kolem je naprosto jedinečné. Koncert Aurory ve Foru Karlín bude stoprocentně patřit mezi největší hudební události letošního roku.

3. Putování s dinosaury

Čtvrtek 17. ledna, O2 arena, Praha, od 19:00 hodin

Pokud se vám nepodaří dostat na koncert Aurory, nevěšte hlavy! V pražské O2 areně bude v ten samý večer k vidění neuvěřitelné představení inspirované legendární televizním seriálem Putování s dinosaury. Vraťte se do doby jurské a zažijte živé modely skutečných dinosaurů řádící po O2 areně. Co víc by si člověk mohl přát?

4. Výstava Titanic

Do 31. března, Výstaviště Brno

Výstava Titanic patří mezi největší letošní výstavy v České republice a vy jí můžete zažít už tento víkend! Prohlédněte si palubu ikonické lodě a projděte se po slavném schodišti, jako Kate Winslet a Leonardo DiCaprio. Výstava trvá až do 31. března a potom se přestěhuje mimo Evropu, tak neváhejte a navštivte ji, dokud je ještě čas!

 

Zdroj: Instagram, Shutterstock, Klub U Kolji, Titanicvýstava.cz

Články, které by tě mohly zajímat