Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

18. října 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Tento týden vám opět nabízíme řadu parádních hudebních a kulturních akcí, u kterých nemůžete chybět! Co jim říkáte?

1. Koncert Thoma Artwaye v Experimentálním studiu v Liberci, úterý 23. října 2018 ve 20:00 hodin

Thom Artway to na koncertním turné All I Know pěkně rozjíždí! Z mladého zpěváka se pomalu ale jistě stává celoevropská hvězda. Artway letos dobyl festival Sziget v Budapešti a už tento pátek si zahraje na prestižním Mama Festivalu v Paříži. V úterý 23. října 2018 se Artway poprvé představí v Liberci v Experimentálním studiu, které nabízí skvělou příležitost užít si koncert v intimní atmosféře.

 

2. Koncert George Ezry v Praze, Forum Karlín, pondělí 22. října 2018 v 19:00 hodin

Parádní zpěvák George Ezra zavítá do Prahy! Autor hitu Budapest, Shotgun či Paradise v Česku poprvé představí hity z nové desky Staying At Tamara’s a my se jeho koncertu nemůžeme dočkat. Anglický zpěvák patří mezi největší světová hudební esa a jeho koncerty jsou většinou nesmírně zábavné, jelikož často zapojuje obecenstvo do dění. Lístky na tento koncert už jsou bohužel vyprodané, ale nesmutněte, Ezra se do Prahy vrátí příští rok! V úterý 21. května 2019 oslní tento sympaťák pražskou Tipsport Arénu.

 

3. Veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus na Výstavišti v Brně, úterý 23. října – pátek 26. října 2018

Studujete na základní či střední škole a ještě nevíte, co potom? Máme pro vás ideální řešení: veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus v Brně! Na největším veletrhu tohoto typu v České republice se letos představí přes 300 univerzit, vysokých škol a vyšších odborných škol, přes 4 000 fakult a 10 000 studijních oborů. Bude tu něco pro každého a pokud se zaregistrujete na: www.gaudeamus.cz, získáte 30% slevu! Neváhejte a dorazte do Brna na tuhle parádní akci.

 

Články, které by tě mohly zajímat