Právě vysíláme

Je to tady! Nové virální video EETERMINÁTOR: DEN VYÚČTOVÁNÍ od známé dvojice autorů ORSAVA & LOVECKÁ

4. května 2020 15:14
Je to tady! Nové virální video EETERMINÁTOR: DEN VYÚČTOVÁNÍ od známé dvojice autorů ORSAVA & LOVECKÁ

Autorská dvojice Michal Orsava a Michaela Lovecká pracovala na novém videu více než tři čtvrtě roku a tentokrát si vypůjčila postavy z filmů Dědictví aneb Kurvahošigutntág a Terminátor 2. Stejně jako v posledním projektu nechybí stěžejní zástupci české politické scény ani celá řada nejrůznějších odkazů a vtípků v pozadí jednotlivých záběrů.

Příběh začíná v blízké budoucnosti roku 2030 v České republice, kdy je země sužována vládou zámožného politika. Na moravském venkově se však objeví nečekaný hrdina, jehož rostoucí ambice jsou mocnáři trnem v oku. Aby svého stále populárnějšího rivala zastavil, rozhoduje se po vzoru Skynetu poslat do minulosti roku 2020 obávaného Agrobota.

Bývalý dřevorubec z Moravy je však dostatečně pohotový a i on posílá na svoji obranu slavného Terminátora. V roce 2020 se tak odehrává hlavní den vyúčtování, který po několika zvratech končí… Ale víte co? Na to se už podívejte.

Autorská dvojice Orsava & Lovecká jsou známí virálními videy, které zveřejnili v minulosti, jako např. Harry Potter a Kámen mudrců, Návrat do budoucnosti nebo Sám doma s Donaldem Trumpem.

Jejich nový počin má za cíl překonat poslední autorské dílo (Harry Potter a Kámen mudrců), které mělo dohromady kolem 8 milionů zhlédnutí.

Držíme jim palce!

Články, které by tě mohly zajímat