Právě vysíláme

Pořad moderátorky Ellen DeGeneres se vrací: Kdy se ho dočkáme a jaké změny nastanou?

10. září 2020 9:10
Pořad moderátorky Ellen DeGeneres se vrací: Kdy se ho dočkáme a jaké změny nastanou?

Moderátorka Ellen DeGeneres potvrdila datum, kdy začne 18. řada populárního pořadu The Ellen DeGeneres Show. Slavná Američanka chce probrat nedávné podezření z toxického pracovního prostředí hned v první epizodě.

Má co vysvětlovat

Populární moderátorka Ellen DeGeneres se vrací do studia. Dvaašedesátiletá Američanka potvrdila, že 18. řada slavné The Ellen DeGeneres Show bude odvysílána 21. září. Zatím se zdá, že natáčení proběhne i za účasti živého obecenstva ve studiu Warner Brothers.

„Nesmírně se do těším do práce a do studia. Ano, budeme probírat i TO,“ znělo oficiální vyjádření Ellen ke svému návratu. Druhá věta nepochybně zmiňuje nedávný skandál, kde hosté a bývalí zaměstnanci obvinili slavnou televizní osobnost s šikany na pracovišti a z vytvoření toxického pracovního prostředí.  Ellen se za svoje chování musela omluvit a tři vysoce postavení producenti, Ed Glavin, Kevin Leman a Jonathana Norman, rezignovali . DJe Stephena „tWitch“ Bosse mezitím povýšili na pozici výkonného producenta.

Všechny fanoušky The Ellen DeGeneres Show zajímá, jak se moderátorka ke skandálu postaví před televizními obrazovkami. První epizoda populárního pořadu bude určitě stát za to!

Zdroj: LA Times, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat