Právě vysíláme

Skvělý FESTIVAL LIFE! 2018 je téměř za rohem! Těšíte se?

6. listopadu 2018 10:30
Skvělý FESTIVAL LIFE! 2018 je téměř za rohem! Těšíte se?

Chcete si zatancovat s Andreou Verešovou? Nebo si zasportovat s Romanem Šebrlem? Máme pro vás dobrou zprávu: Festival Life! 2018 vám nabídne možnost splnit si tyto životní sny, a to už od 9. listopadu v Brně. Tuto senzační akci nemůžete promeškat!

Festival Life! patří mezi nejzábavnější kulturní a sportovní události v České republice. Festival sportu, tance a zábavy odehrávající se na Výstavišti Brno letos nabídne návštěvníkům více možností a aktivit, než kdykoliv předtím. K vidění bude i řada známých tváří, například Ondřej Sokol, Andrea Verešová, Roman Šebrle, či slovenský rapper Ego.

 

Na unikátním třídenním festivalu ani letos nebude chybět tradiční pokus o pokoření rekordu v počtu tanečníků v jedné místnosti! Pro vás, co jste tohle šílenství (v pozitivním smyslu, samozřejmě) zatím nezažili, dovolte nám tento jedinečný zážitek přiblížit krátkým videem:

 

Paráda, nemyslíte?

Pokud tancování není zrovna pro vás, nevěšte hlavy – na Festivalu Life! se najde něco pro každého! Kromě tanečníků a hudebníků se na Výstavišti v Brně během tří dnů představí sportovní trenéři, běžci, YouTubeři, vizážisté, kadeřnice a manikéři. O zábavu je tu postaráno!

Festival Life! začíná už 9. listopadu 2018 na Výstavišti Brno a pokračuje do 11. listopadu. Více info o denním rozvrhu aktivit naleznete ZDE. Udivíme se tam!

Videorozhovor: Kde se kapele Mydy Rabycad nejlépe koncertovalo a mají někdy ponorku?

Články, které by tě mohly zajímat