Právě vysíláme

Známá anketa hodnotící nejvíce sexy muže na světě zná svého vítěze! O koho jde?

14. listopadu 2019 9:10
Známá anketa hodnotící nejvíce sexy muže na světě zná svého vítěze! O koho jde?

Americký časopis People zveřejnil vítěze své populární ankety, která každoročně hodnotí nejvíce sexy muže planety. Kdo je letošním králem všech mužů?

Romantik s dobrým srdcem

Populární časopis udělil letošní prestižní ocenění hudebníkovi Johnu Legendovi! Čtyřicetiletý rodák z amerického státu Ohio jako jeden z mála hudebníků vyhrál ceny Grammy, Tony, Emmy a Oscara. Jako hudební skladatel i zpěvák patří John Legend ke světové špičce – není se tedy čemu divit, že letos obdržel i ocenění za nejvíce sexy muže planety!

Autor hitu All of Me ovšem přiznává, že nebyl vždycky tak sebejistým jako dnes. Na střední škole byl o dva roky mladší než jeho spolužáci a tím pádem si musel vytrpět spoustu trapných momentů!

Ačkoliv je to dnes jeden z nejoceňovanějších hudebníků planety, kariérní začátky byly pro Legenda těžké. Všechna hudební vydavatelství ho prý ze začátku odmítla. Zpěvák to ale nevzdal a postupem času se upsal prestižnímu americkému vydavatelství, s nímž v dalších letech vydal alba, která vyhrála ceny Grammy.

Nikdy nic nevzdávej – to je zřejmě životní heslo Johna Legenda. A co si zpěvák myslí, že je jeho nejvíce sexy vlastnost? Jeho hlas. No, s tím musíme souhlasit!

Zdroj: People, Instagram, ELLE UK, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat