Právě vysíláme

13letý chlapec koupil své matce samoživitelce auto. Tvrdě dřel na brigádě a prodal Xbox

4. dubna 2019 15:10
13letý chlapec koupil své matce samoživitelce auto. Tvrdě dřel na brigádě a prodal Xbox

Svobodná matka z Nevady zažila asi největší šok svého života. Její 13letý syn jí odevzdal klíče od auta, které jí koupil za vlastnoručně vydělané peníze. Příběh jak z filmu, co říkáte?

Krystal Preston sdílela na svých sociálních sítích obdivuhodný příběh. Popisuje v něm překvapení z momentu, kdy jí její 13letý syn daroval klíče od auta. Wiliam přišel domů a oznámil mi, že mi koupil auto. Samozřejmě, že jsem mu nevěřila a myslela si, že si ze mě dělá legraci,“ popisuje událost Krystal. Není divu, podobně skepticky by reagoval asi každý.

William u nového auta

Jenže William jí s vážnou tváří odpověděl, že se o žádný žert nejedná. Mladík si údajně všiml inzerátu o prodeji auta na Facebooku a okamžitě majitele kontaktoval. Nabídl se, že jim prodá svůj xbox a bude několik týdnů pomáhat s úklidem kolem zahrady a domu. Prodejce nakonec souhlasil a bylo.

„Jsem na svého syna tak hrdá. I když má své momenty, rozhodl se prodat Xbox a tvrdě pracovat, aby své matce mohl koupil auto. Williame, miluji tě a děkuji. Máš obrovské srdce.“ 

Celá rodina čele s Williamem.

Zdroj: www.cbsnews.com, www.cbsnews.com, eu.usatoday.com.

Články, které by tě mohly zajímat