Právě vysíláme

Angelina Jolie přiostřuje: Tvrdí, že ji Brad Pitt v manželství týral dlouhodobě

8. dubna 2024 11:33
Angelina Jolie přiostřuje: Tvrdí, že ji Brad Pitt v manželství týral dlouhodobě

Manželství Angeliny Jolie a Brada Pitta opravdu nebylo pohádkové. Slavná herečka tvrdí, že ji bývalý manžel psychicky a fyzicky týral už dlouhou dobu před rozvodem.

Americká média se dostala k soudním dokumentům, ve kterých Angelina Jolie tvrdí, že během dvanáctiletého manželství s Bradem Pittem často docházelo k jejímu fyzickému i psychickému týrání. Pitt byl prý agresivní už dlouho před incidentem, který se odehrál na palubě soukromého letadla v roce 2016.

Ačkoliv už je slavná dvojice rozvedena, stále mezi herci dochází k soudním bitvám. Brad Pitt totiž podal na svou ex žalobu poté, co prý bez jeho souhlasu prodala vinařství ve Francii ruskému oligarchovi. Soudní spisy obsahují mnoho informací ze soukromí slavného páru a Jolie proti Pittovi bojuje nařčením o psychickém a fyzickém týrání. „Fyzické týrání začalo dávno před rodinnou cestou letadlem z Francie do Los Angeles v září 2016,“ tvrdí Jolie v soudním dokumentu. Žádné konkrétní incidenty však nepopsala. Vlastní prý však celu řadu důkazních fotografií i videí.

Angelina podala žádost o rozvod právě po incidentu v letadle. Tehdy prý podnapilý Pitt začal svou ženu urážet v přítomnosti dětí. Jedno z nich začalo posléze matku bránit a došlo k fyzické potyčce. Jolie si při incidentu poranila záda a loket.

Problémy s alkoholem sám slavný hollywoodský herec přiznal. „Měl jsem opravdu velké problémy s pitím. Utápění se v alkoholu bylo pro mě jediným způsobem, jak na chvíli od všeho utéct. Na spoustu věcí, které jsem v životě udělal, rozhodně nejsem pyšný,“ řekl herec v rozhovoru v roce 2019.

Články, které by tě mohly zajímat