Právě vysíláme

Fenka měla být utracena. Naštěstí ji zachránil dobrosrdečný veterinář!

6. června 2016 10:10
Fenka měla být utracena. Naštěstí ji zachránil dobrosrdečný veterinář!

Buldoček Annie trpí několika nemocemi, kvůli kterým každodenně prožívá neuvěřitelné bolesti. Několikrát již byla postavena před riziko eutanázie, ale zatím se vždy z poslední možné alternativy vysvobodila. Nečekaně se vše obrátilo k lepšímu, jakmile se na scéně objevil vysněný doktor Matt, který jí na dobro zachránil život.

Annie je buldok z Texasu, který musí dennodenně řešit několik zdravotních problémů. Boj s kožními problémy, které jsou infekční a velmi bolestivé, je provázen také srdečními potížemi a v pořádku nemá ani oči, které se jí čas od času zbarví do červena.

Fence hrozila již několikrát eutanazie. Tedy zákrok, při kterém je vpíchnuta do těla smrtelná injekce, s účelem zbavit dotýčného bolestí a trápení. Vždy však byla ušetřena a obdařena další a další šancí.

Situace se obrátila k lepšímu, když se na scéně objevil vysněný doktor Matt z veterinářské kliniky Vet Ranch v Texasu. Po dvou měsících léčení dokázal něco, co se již všem zdálo nemožné. Uzdravil Annie srdce, vyléčil infekci na pokožce a hlavně zachránil štěněti život a poskytl mu příležitost ke šťastnému životu bez utrpení.

Články, které by tě mohly zajímat