Právě vysíláme

Klip Přemka Forejta se známým fast foodem sklízí vlnu kritiky. „Takhle se zaprodat…,“ diví se fandové

19. srpna 2022 14:25
Klip Přemka Forejta se známým fast foodem sklízí vlnu kritiky. „Takhle se zaprodat…,“ diví se fandové

Spolupráce šéfkuchaře Přemka Forejta s McDonald’s vzbudila velké emoce a řada lidí nerozumí tomu, proč se majitel luxusní restaurace spojil se značkou fast foodu. A aby toho nebylo málo, Forejt natočil se značkou videoklip, který sice získal čísla ve sledovanosti, ale pozitivní reakce rozhodně nesklidil. 

Novopečený dvojnásobný tatínek Forejt natočil s McDonald’s reklamní klip, ve kterém pochvaluje kvalitu jídla v tomto známém fakt foodu. O hudbu se postaral Jiří Burian alias Kapitán Demo a Forejt v klipu nosí kýčovitý kostým alá hamburger. „Mňam, mňam, mňam. Je to fresh, mám to rád,“ zní pak jeho text. 

To, že se nejedná o žádný kvalitní hudební počin, je jasné, a ani autoři klip i píseň netvořili s tím, že chtějí vyhrát cenu Anděl. Videoklip ovšem získal tolik negativních recenzí, že se nabízí otázka, zda i špatná reklama je dobrou reklamou. Řada uživatelů na YouTube ani nechápe, proč se špičkový kuchař spojil právě s touto značkou. “Strašný k čemu se jde zaprodat…,” zní v jednom z komentářů. “Znáte ten pocit, když se za někoho stydíte? Tak přesně toto video ve mě vyvolalo tento dojem,” píše další nespokojený fanda. “Tohle je opravdu příšerný bizár. Co by člověk neudělal pro peníze, že? Ale takhle až klesnout…,” stojí v dalším příspěvku a ostatní komentáře jsou v podobném duchu. 

Jaký názor máte na tuto spolupráci vy? Co říkáte na klip? Hlasujte v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Články, které by tě mohly zajímat