Právě vysíláme

Náš život v paneláku! PETR ŘÍBAL coby kutil ukáže rekonstrukci bytu nově i na YouTube

30. října 2019 14:10
Náš život v paneláku! PETR ŘÍBAL coby kutil ukáže rekonstrukci bytu nově i na YouTube

Rekonstrukce bytu může být buď noční můrou, nebo naopak příjemnou zábavou. Zajisté je to však pořádná makačka, při které se člověk zapotí. I náš moderátor Petr Říbal se rozhodl zvelebit si bydlení a do rekonstrukce se pustil společně se svou přítelkyní.

Petr a Míša si koupili byt v panelovém domě a společnými silami se pustili do úprav. Všechno bourání, stavění a opravování se pak rozhodli dokumentovat na sociálních sítích a na Instagramu si založili profil s názvem Náš život v paneláku. Tam svým fanouškům ukazují, jak může být rekonstrukce náročná a jak moc dá člověku zabrat.

U instagramového účtu to ovšem neskončilo a PetrMíšou si založili i youtubový účet, kde prostřednictvím videí přiblíží úpravu bytu pořádně zblízka. „Původně jsme všechno začali natáčet proto, abychom měli vzpomínku na naše první bydlení! Chtěli jsme zažít takový ten pocit, kdy už budeme sedět v novém bytě a pustíme si videa, kdy tu byl prach a neobyvatelné staveniště,“ řekl nám Petr a dodal, že když s Míšou začali sdílet fotografie na Instagramu, sešlo se jim spousta dotazů na téma, jakou zvolí podlahu či jak to udělají s kuchyní. A protože i řada dalších lidí provádí rekonstrukci, stal se profil Náš život v paneláku i takovým malým rádcem. „Některým lidem jsme poradili a oni zase s něčím poradili nám. Tak jsme si řekli že celou rekonstrukci zdokumentujeme. Pro nás i pro někoho, kdo si taky zařizuje, nebo bude zařizovat bydlení,“ říká Petr.

Rekonstrukce bytu je hotová a pár už vesele bydlí. Na finální výsledek si sice budeme muset počkat v dalších dílech seriálu Náš život v paneláku, ale už teď nám Petr prozradil, co jim dalo největší práci. „Broušení a srovnání podlah bylo hrozný, naopak kuchyně šla jako po másle. Obrovskou radost máme z lodžie – tam máme takovou panelákovou zimní zahradu i s mini krbem,“ raduje se moderátor pořadu Večer na maXXimum. A my mu přejeme, ať se mu v novém hnízdečku krásně žije!

Podívejte se na první díl, ve kterém nás Petr s Míšou provedli zatím ještě  zcela prázdným bytem a prozradili, kde bude ložnice i kuchyně.

 

 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat