Právě vysíláme

NIKOL ŠTÍBROVÁ se bála o svého syna! Zachraňovat ho musel její partner ze střechy

20. srpna 2020 13:10
NIKOL ŠTÍBROVÁ se bála o svého syna! Zachraňovat ho musel její partner ze střechy

Nikol Štíbrová byla strachy bez sebe, když se její teprve tříletý syn zamkl v pokoji a zdálo se, že se jen tak ven nedostane. Zachránil ho až její přítel Petr Leitgeb, kouskem hodným hollywoodského akčního hrdiny!

„Mates se nám zamkl v pokoji v domě mých rodičů,“ svěřila se Nikol na Instagramu, kde sdílela celou záchranou misi.  Odemknout malý Mathias nedokázal, přestože se mu děda Luděk snažil přes dveře všemožně radit a vysvětlit, jak správně má zastrčit do zámku klíč. Rada „VO DO RO VNĚ“ nepomohla, a tak se děda vydal pro nářadí. Zatím se Nikol obrátila na přítele a vydala rozkaz: „Půjdeš oknem.“  Petr se proto jako muž činu vydal na střechu. Zatímco Nikol trnula hrůzou, Petr bosý traverzoval několik metrů až k oknu, kterým se po hlavě vplížil do zamčeného pokoje. „Co tu děláš?“ vítal Petra překvapený Mates

„Jdu pro tebe, vole!“ odpověděl impulsivně Petr. Hláška se okamžitě stala hitem sociálních sítí. Petr se poté na svém Instagramu omlouval: „Nic duchaplnějšího mě v tu chvíli nenapadlo.“ Hyperaktivní Mathias celému příběhu nasadil korunu, když byl zachráněn z celého pokoje a s ledovým klidem za záchranu poděkoval. „Ještěže mám přítele Spider-Mana!“ oddychla si už méně klidná maminka Nikol.

Na celou záchranou misi se můžete podívat ve videu.

Zdroj: Instagram 

Články, které by tě mohly zajímat