Právě vysíláme

Otec, který zavřel dvouletou dceru do psí klece, se možná vyhne trestu. Policie pro něj má pochopení

22. dubna 2019 15:11
Otec, který zavřel dvouletou dceru do psí klece, se možná vyhne trestu. Policie pro něj má pochopení

Otřesný případ týrání dítěte a opět z Číny. Na veřejnost pronikl případ krutého zacházení, kterému svou téměř dvouletou dceru podrobil její vlastní otec. Důvod? Pomsta jeho ex-partnerce, matce malé holčičky.

Matka dvacetiměsíční holčičky, Xu Ting, utrpěla nedávno šok. Bývalý parner, otec jejich dítěte, jí poslal snímky dcery, na kterých je malá zavřená v psí kleci. Na dalších snímcích holčičce dokonce šlape po obličeji! To všechno jako pomstu za to, že si ho dovolila opustit.

Xu Ting případ nahlásila na policii, ale dopadlo to stejně jako všechny předchozí nahlášené excesy jejího partnera – domluvou. „Policie tvrdí, že muži jsou pod stresem a ženy to musí chápat. Na policii pracují samí muži a pro ostatní muže mají pochopení,“ říká Xu Ting. 

Nejedná se přitom o první případ otřesného zacházení, kterého se její bývalý partner dopustil. „Často si zlost vylíval na mě a vždy, když jsem zavolala policii, bylo to stejné. Poučili ho o tom, jak by se měl chovat a co by neměl dělat,“ vzpomíná žena.

Obrázek dítěte zavřeného v psí kleci a další, kde je na dívčině obličeji mužova noha, obletěl celý internet. Byl sdílen více než osmatřicettisíckrát a vysloužil si přes patnáct tisíc komentářů. Na sociálních sítích je publikovala sama Xu Ting ve snaze docílit alespoň nějaké spravedlnosti.

Příslušné úřady se začaly případem seriózně zabývat až v momentě, kdy byly na telefon Xu Ting poslány rovněž detailní záběry modřin a odřenin na těle malé dcery.

Vyšetřovatelé potvrdili, že fotky poslal bývalý parner Xu Ting ve snaze se jí pomstít. Neuvedli však, zda otec, který má od rozvodu v loňském roce dceru v péči, pozbyde práva dále se o ní starat. Stále prý případ vyšetřují.

Zdroj: dailymail.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat