Právě vysíláme

Policie vyšetřuje exmanažera Justina Biebera. V jeho hotelovém pokoji byla nalezena mrtvá žena

14. dubna 2023 13:31
Policie vyšetřuje exmanažera Justina Biebera. V jeho hotelovém pokoji byla nalezena mrtvá žena

Hollywoodský hudební manažer má pořádný problém. Muže vyšetřuje policie kvůli nalezení mrtvého těla v jeho hotelovém pokoji.

Muž není v americkém hudebním showbyznysu žádným nováčkem. V minulosti byly jeho klienty známé pěvecké hvězdy a David Bolno byl manažerem Justina Biebera, Draka nebo Post Malone.

V hotelovém pokoji na Miami Beach bylo nalezeno mrtvé ženské tělo. V pokoji pobýval právě David Bolno. Bulvární server TMZ získal policejní zprávu, podle které bylo tělo nalezeno v koupelně okolo 13:22. Kamerový záznam ukázal, že Bolno, opustil pokoj v 4:35 ráno, zaměstnancům hotelu poté oznámil, že on se z pokoje odhlašuje, avšak v pokoji zůstává žena. Dle policie byly v pokoji nalezena narkotika a v těchto dnech se čeká na výsledky toxikologie.

David Bolno tvrdí, že s úmrtím ženy nemá nic společného. Oběť ale znal a pomáhal jí s tvorbou hudby. „Pomáhal jsem jí s tvorbou. Je to hrozná tragédie. V brzkých ranních hodinách jsem opustil pokoj. Nebyl jsem tam, když jí našli,“ řekl pro web DailyMail.

David Bolno

Články, které by tě mohly zajímat