Právě vysíláme

Proroctví Baby Vangy je opět děsivé. Co nás podle předpovědi čeká v roce 2022?

27. prosince 2021 12:10
Proroctví Baby Vangy je opět děsivé. Co nás podle předpovědi čeká v roce 2022?

Baba Vanga je po smrti už 25 let. Její proroctví plná špatných zpráv nás však děsí neustále! Co slavná věštkyně předpověděla pro rok 2022?

Vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrovová se narodila v roce 1911 ve vesnici Strumica. V jejích jedenácti letech zasáhlo vesničku tornádo a Vangelija tehdy oslepla. Zároveň však v sobě objevila věštecké schopnosti, které jí vydržely až do smrti. Baba Vanga toho už předpověděla mnoho. A světě div se, její věštby se vždy splnily. Žena totiž například předpověděla teroristický útok 11. září 2001 v New Yorku, tsunami v Asii či vzestup islámského státu. Co nás podle ní čeká v roce 2022?

Další smrtící virus?

Podle Baby Vangy bude v roce 2022 na Sibiři objeven další smrtící virus. Ten má být nyní zamrzlý v ledovci a mezi lidi se rozšíří díky globálnímu oteplování. Pandemie koronaviru, která ovládá svět už dva roky, tak zřejmě nestačí…

Přílet mimozemšťanů

Mnoho lidí věří na UFO a podle věštkyně se ho možná tento rok konečně dočkají. Údajně by mohlo jít o vesmírnou loď, která pátrá po známkách života, a na Zemi by mohla chtít získat zajatce.

Přírodní katastrofy

Přírodní katastrofy zasáhnout podle Baby Vangy celý svět.  V USA se objeví polární vítr, Skandinávii budou naopak trápit obrovská vedra a Evropu zasáhnou záplavy a Austrálii požáry.

Články, které by tě mohly zajímat