Právě vysíláme

Rus si začal do těla píchat olej kvůli větším svalům. Nyní mu hrozí amputace jeho monstrózních bicepsů!

13. července 2019 13:10
Rus si začal do těla píchat olej kvůli větším svalům. Nyní mu hrozí amputace jeho monstrózních bicepsů!

Rus Kirill Těrešin si do bicepsů začal píchal olej a z normálně vypadajících svalů jsou teď ohromné balóny! Rovněž mu nyní hrozí i ohrožení!

Kirill si i přes varování lékařů a rodiny začal do rukou píchat olej podobný syntholu, protože na skutečný synthol neměl peníze. A ačkoliv byl zpočátku s monstrózními bicepsy spokojený, nyní svého rozhodnutí hořce lituje. Bicepsy mu totiž narudly, otekly a objevily se na nich vředy a zarudnutí, které doprovází zánět. Doma vyrobený olej napíchaný do svalů navíc začal Kirillovi způsobovat fibrózu a nakonec i nekrózu tkáně v rukách. Lékaři tedy Rusa upozorňují na to, že hrozí amputace.

Protože nemá Kirill dost peněz na operaci, při které by mu byl olej z bicepsů odstraněn, založil na internetu finanční sbírku, aby se mohl odjet léčit do Evropy. Operace ve Velké Británii totiž podle něj stojí milion korun, a tak Rus spoléhá na štědrost svých fanoušků, že mu s penězi pomohou. Bude mít jeho příběh šťastný konec, nebo Kirill na svou blbost doplatí? To uvidíme…

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat