Právě vysíláme

Rytmus si svou Jasminu rozmazluje. Koupil byt v Dubaji

4. dubna 2022 15:14
Rytmus si svou Jasminu rozmazluje. Koupil byt v Dubaji

Když se daří, tak se daří! Rytmus je součástí československé rapové i hudební scény už mnoho let a patří mezi nejúspěšnější umělce. Rapper si proto mohl pořídit i vlastní nemovitost v oblíbené Dubaji.

Vlastním jménem Patrik Vrbovský je ženatý muž a svou manželku Jasminu dost rozmazluje. Tříčlenná rodinka s malým Sanelem často vyráží na dovolenou a užívá si života. Naposledy vyrazili do Dubaje, odkud si převezli i pořádný dárek.

„Na závěr naší dovolené jsme si splnili největší sen, který jsme ani nevěděli, že máme, když jsme sem přijeli. Koupili jsme byt ve městě, do kterého jsme se absolutně zamilovali se vším, co přináší, miluji tě, Rytmusi,“ pochlubila se Jasmina Alagič na sociálních sítích s tím, že má toho nejbáječnějšího muže pod sluncem.

„Vždy jsem ve skrytu duše toužil po druhém domově, kde mi vyhovuje myšlenkové nastavení lidí, kde se nešíří strach, kde se cítím bezpečně, a kde je všechno, aspoň pro můj pocit, top. Nikdy by mě nenapadlo, že si s manželkou koupíme byt v Dubaji. Celý život to mám tak, že když mám z něčeho dobrý pocit, tak si pro něj jdu, a nejvíc je to, když má stejný pocit moje manželka Jasmina. Se správnou rodinou je člověk nepřekonatelný,“ napsal i samotný Patrik, pro kterého je zjevně koupě bytu v Dubaji dalším splněným snem.

Články, které by tě mohly zajímat