Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala tvář bez make-upu! Jak se lečí její popáleniny?

18. června 2019 13:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala tvář bez make-upu! Jak se lečí její popáleniny?

Ačkoliv je youtuberka Týnuš Třešničková už doma v Čechách, stále nemá vyhráno a na jejím těle se stále nachází mnoho jizev od silného popálení. A i když se je doposud blogerka snažila maskovat make-upem a šátky, nyní se rozhodla fanouškům ukázat bez líčidel.

Týnuš už je několik dní v Česku a užívá si odpočinku u domácího bazénu. Stále však musí být velmi opatrná, protože její zranění není ještě úplně vyléčeno. Plameny v turecké restauraci zasáhly půvabnou youtuberku na 35 procentech těla a nejvíce to odnesl její obličej a ruce. Těch nejhorších jizev se už naštěstí Týnuš zbavila, stále však nemá vyhráno a v budoucnu ji čeká několik estetických zákroků. „Představovala jsem si, že až přiletím do ČR, budu mít už vše zahojené a vše bude jako dřív. Realita je bohužel trochu jiná. Stále mě čekají některé estetické zákroky, abychom eliminovali jizvičky, a čeká mě ještě cesta, která nebude lehká. Co je ale nejdůležitější, že jsem konečně doma a se svými blízkými! Nemusím být denně zavřená ve vězení v podobě nemocničního pokoje a já si tak užívám každé chvíle,“ napsala blogerka na Instagram.

Později se dokonce rozhodla, že zveřejní fotografii bez make-upu a ukázala fanouškům obličej hned po ranním probuzení. Na jejím snímku je tak jasně vidět její lehce zjizvená tvář a krk, který se zřejmě nehojí tak rychle, jak by si Týnuš představovala. Vše chce ovšem čas a blogerce nezbývá nic jiného, než vydržet.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat