Právě vysíláme

Vydělává si peníze objímáním lidí. Lidé si za delší objímání připlácejí a rádi se k ní vracejí

8. dubna 2019 16:10
Vydělává si peníze objímáním lidí. Lidé si za delší objímání připlácejí a rádi se k ní vracejí

Clarissa si za hodinové objímání účtuje v přepočtu dva tisíce korun. Ačkoliv se vám to může zdát pošetilé a bláznivé, možná až trošku neuvěřitelné, tak její čekací listina je naprosto plná.

Lidé si údajně chodí odpočinout do její náruče. Mnohdy si i rádi připlatí a vyhledávají ji muži i ženy. Clarissa tvrdí, že její klienti hodně pracují, nemají partnery a přátele, a tím pádem skoro žádný osobní život, natož někoho, kdo by je objal. To nám přijde jako trošku smutné tvrzení, nemyslíte?

„Lidem chybí blízkost. Jsou frustrovaní, uvádí je to do depresí, mají úzkosti. Takový kontakt potřebuje každý člověk. Když s někým žijete, většinou se vám takový kontakt dostává. I ve vztahu se ale najdou lidé, kteří takový kontakt nemají rádi a pak ten druhý trpí. Já jsem pro ně řešením. Jedno malé objetí vás může zbavit úzkosti i strachu. Máte pocit, že jste v tu chvíli v bezpečí,“ říká Clarissa. Někteří její klienti tvrdí, že v náručí najdou klid a lépe se jim potom usíná. Inu, proč ne.

„Během mazlení a objímání se vyplavuje hormon oxytocin a ten dokáže s člověkem opravdu zázraky. Každý to potřebuje,“ doplňuje s tím, že by byla ráda, kdyby se lidé na celém světě víc sbližovali.

Zdroj: cuddlist.com/clarissa.

Články, které by tě mohly zajímat