Právě vysíláme

Vypadají úplně stejně, ale nejsou příbuzní. Tři případy, kdy lidé potkali své dvojníky!

21. srpna 2019 13:10
Vypadají úplně stejně, ale nejsou příbuzní. Tři případy, kdy lidé potkali své dvojníky!

Říká se, že každý člověk má na světě svého dvojníka. Že je to možná pravda, dokazuje hned několik případů dvojic, které ačkoliv nejsou v žádném příbuzenském vztahu, jsou si podobní jako vejce vejci.

Jednadvacetileté ShannonIrska se stalo něco neuvěřitelného. Osobně se totiž potkala se svou dvojnicí – sedmnáctiletou Sarou ze Švédska. Ačkoliv dívky rozhodně nejsou příbuzné, podle odborníka na genetiku Tima Spectora sdílí až v 90 % podobné obličeje. Setkání se svým „dvojčetem“ popisují blondýnky jako velice zvláštní. Obě totiž tvrdí, že i když byla jedna pro druhou naprosto cizí, cítili, že se navzájem znají a mohou si důvěřovat.

 

I Niam GeaneyIrska začala pátrat a podařilo se jí najít svou dvojnici. Mladá brunetka dokonce našla až tři dívky, které se jí neuvěřitelně podobají. Dvě žijí v jejím rodném Irsku a jedna v Itálii. „Je to opravdu super, ale zároveň i divné. Potkáte lidi, kteří vypadají téměř jako vy, ale přesto máte různé osobnostní rysy,“ řekla Niam.

 

Neil Richardson a John Jemison jsou si nejenom neuvěřitelně podobní, ale dokonce žijí ve stejném městě. Když se Neil jednoho dne procházel po ulici, začal na něho kolemjdoucí volat jménem jeho dvojníka. Když pak Neil nereagoval bylo jasné, že to opravdu není John. Pánové staršího věku se pak potkali, stali se přáteli, a dokonce začali učit i na stejné univerzitě.

 

Zdroj: Ladbible.com

Články, které by tě mohly zajímat