Právě vysíláme

Z živého KENA je dnes žena. JESSICA ALVEZ bude hledat vysněného muže v reality show

15. srpna 2020 13:10
Z živého KENA je dnes žena. JESSICA ALVEZ bude hledat vysněného muže v reality show

Roddy Alvez je dosti bizarní postavou transgender světa. Kdysi živoucí Ken posedlý plastikami je dnes transgender ženou toužící po rodině.

Jessica Alvez má za sebou řadu plastických operací, jejíž počet snad není možné přesně stanovit. Nyní je však prý nejšťastnější ve svém životě a ani jí nevadí, že má stále mužský pohlavní orgán. Po proměně v ženu se však plánuje usadit a nalézt si muže, s nímž založí rodinu.

Bývalý živý Ken bude mít svou vlastní reality show, ve které si partnera bude hledat. „Mluvím šesti jazyky a budu cestovat do různých zemí, kde budu hledat partnera. Zastavím se například v Británii, Itálii, Španělsku, Německu, Francii, Spojených státech, v Brazílii a v Nizozemsku. Vyberu si jednoho muže z každé země a se všemi najednou pak strávím nějaký čas na ostrově v luxusní vile, kde zjistím, kdo je ideálním kandidátem pro roli otce mého dítěte,“ přiblížila Jessica formát reality show a opravdu doufá, že se jí lásku podaří najít. „Každý člověk si zaslouží lásku ve svém životě. Já potřebuji s nalezením toho pravého partnera trochu pomoci,“ svěřila se britským médiím.

Tak tedy hodně štěstí Jessico, budeš ho opravdu potřebovat!

 

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat