Právě vysíláme

Žena byla zapřísáhlou vegetariánkou. Po jednom snědeném burgeru se stala řeznicí!

1. listopadu 2019 12:10
Žena byla zapřísáhlou vegetariánkou. Po jednom snědeném burgeru se stala řeznicí!

Rok 2019 fandí veganům a vegetariánům a řada lidí se nadobro zbavuje masa i živočišných výrobků. Aby se však z naprostého odpůrce masa stal masožrout, to příliš obvyklé není.

Žena jménem Tammi Jonas se stala v devatenácti letech zapřísáhlou vegankou poté, co si přečetla knihu, jenž pojednávala o utrpení zvířat. Dlouhých deset let se masa z morálních důvodů nedotkla, když jednoho dne přišel nečekaný zlom.

Tammi čekala své třetí dítě a v době těhotenství se cítila velmi unavená a slabá. V práci si tedy jednou dala hovězí hamburger a ten jí doslova změnil život. Maso totiž ženě opět zachutnalo a dodalo jí i potřebnou energii. Později se navíc trojnásobná maminka rozhodla změnit i profesi a se svým manželem si překvapivě založila vlastní farmu, kde chová zvířata, aby posléze prodávala jejich maso.

Žena tvrdí, že zvířata stále miluje, ale bez masa už zkrátka být nemůže. Pořád ji však vadí velkochovy a to, jak v nich zvířata trpí. Založením vlastní farmy chce tedy lidem ukázat, že to jde i jinak. Svou novou prací prý dělá pro naší planetu mnohem víc, než ti, kteří jen o vegantství mluví a jediné, co je zajímá je to, kde najít nejlepší burger bez masa. „Někteří lidé mají etickou hranici nastavenou tak, že zabíjení zvířat je špatné. Já to tak nevidím. Nemyslím si, že je neetické zabít zvíře kvůli jídlu, pokud mělo zvíře předtím dobrý život,“ tvrdí úspěšná řeznice.

 

 

Zdroj: nypost.com

 

Články, které by tě mohly zajímat