Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ má neskutečné grády! Poslechni si je všechny!

27. října 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ má neskutečné grády! Poslechni si je všechny!

The Veronicas – Untouched The Veronicas je australská pop-rocková skupina tvořená dvojčaty Lisou a Jessicou Origliasso. Byla založena v roce 2005 v Brisbane. The Rasmus – Sail Away The Rasmus je finská alternativně rocková skupina založená v roce 1994. Do povědomí široké veřejnosti se dostali díky hitům jako např. „First Day of My Life“, „No […]

The Veronicas – Untouched
The Veronicas je australská pop-rocková skupina tvořená dvojčaty Lisou a Jessicou Origliasso. Byla založena v roce 2005 v Brisbane.

The Rasmus – Sail Away
The Rasmus je finská alternativně rocková skupina založená v roce 1994. Do povědomí široké veřejnosti se dostali díky hitům jako např. „First Day of My Life“, „No Fear“ nebo „In the Shadows“.

Destiny’s Child feat. T. I. & Lil Wayne – Soldier
Destiny’s Child byla americká dívčí skupina v čele se zpěvačkou Beyoncé Knowles. Celosvětově, včetně sólových nahrávek, prodali více než 50 mil. kopií, z toho 17 mil. jen v USA.

Coldplay – The Scientist
Coldplay je britská kapela z Londýna hrající alternativní rock, která vznikla v roce 1997. Je známá svými rockovými melodiemi a introspektivními texty. Někdy bývají zařazováni do škatulky „piano-rock“, nebo pop.

Britney Spears – Lucky
Britney Spears, plným jménem Britney Jean Spears je americká popová zpěvačka, vítězka Grammy a cen MTV Video Music Awards, skladatelka a herečka. Nejvíce vešla ve známost svými písněmi „…Baby One More Time“, „Oops! aj.

Články, které by tě mohly zajímat