Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ tě totálně rozseká! Poslechni si ty největší pecky

10. listopadu 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ tě totálně rozseká! Poslechni si ty největší pecky

Gym Class Heroes feat. The-Dream – Cookie Jar Gym Class Heroes je americká skupina, která vznikla v roce 1997, kdy se zpěvák Travis „Schleprok“ McCoy setkal s Mattem McGinleyem. Většího úspěchu se dočkali až v roce 2006. Stacie Orrico – Stuck (On You) Stacie Joy Orrico je popová zpěvačka-skladatelka, textařka a příležitostná herečka. Debutovala albem […]

Gym Class Heroes feat. The-Dream – Cookie Jar
Gym Class Heroes je americká skupina, která vznikla v roce 1997, kdy se zpěvák Travis „Schleprok“ McCoy setkal s Mattem McGinleyem. Většího úspěchu se dočkali až v roce 2006.

Stacie Orrico – Stuck (On You)
Stacie Joy Orrico je popová zpěvačka-skladatelka, textařka a příležitostná herečka. Debutovala albem Genuine, když jí bylo 14 let. Mezi její některé hity patří písně jako “ More to Life“ či „Stuck“.

N.E.R.D. – She Wants To Move
N.E.R.D. je americká funk rocková skupina, kde jako duo zpívá známý zpěvák Pharrell Williams a Chad Hugo. Kapela vznikla už roku 1999.

Victoria – Hotel California
Zpěvačka Victoria pochází z jižní Afriky. Její otec je českého původu (matka z Nambie), a proto se v roce 1998 přestěhovala do Prahy. Od roku 2001 začala vystupovat v českých klubech na R&B parties. Koncem roku 2005 nám představila své debutové album „This Is Me!“.

Bob Sinclar – Rock This Party
Christophe le Friant je francouzský hudební producent, DJ a vlastník labelu Yellow Productions. Naplno se začal věnovat hudbě v 17 letech, kdy začal dělat DJ.

Články, které by tě mohly zajímat