Právě vysíláme

Druhá nálož FLASHBACKŮ tohoto týdne vás naladí na mega párty!

20. října 2017 13:30
Druhá nálož FLASHBACKŮ tohoto týdne vás naladí na mega párty!

Lily Allen – Smile Lily Rose Beatrice Cooper, známá jako Lily Allen, je anglická zpěvačka a autorka písní, známá například svými písněmi „Smile“ a „LDN“. Jedná se o dceru herce a hudebníka Keitha Allena a filmové producentky Alison Owenové. Jennifer Lopez – Jenny From The Block Jennifer Lynn Lopez je americká herečka, zpěvačka, módní návrhářka […]

Lily Allen – Smile
Lily Rose Beatrice Cooper, známá jako Lily Allen, je anglická zpěvačka a autorka písní, známá například svými písněmi „Smile“ a „LDN“. Jedná se o dceru herce a hudebníka Keitha Allena a filmové producentky Alison Owenové.

Jennifer Lopez – Jenny From The Block
Jennifer Lynn Lopez je americká herečka, zpěvačka, módní návrhářka a tanečnice známá také pod přezdívkou JLo. Na filmovém poli se proslavila s rolemi ve filmech Selena, Svatby podle Mary, Krásná pokojská, Smím prosit? nebo Příšerná tchýně.

Missy Elliott – We Run This
Melissa Arnette Elliott, spíše známá jako Missy Elliott je americká raperka, zpěvačka, textařka a hudební producentka. Je pětinásobnou držitelkou ceny Grammy.

Morandi feat. Helene – Save Me
Morandi je rumunská hudební skupina, jejímiž členy jsou Marius Moga a Andrei Ștefan Ropcea. Jméno kapely pochází z prvních dvou písmen Mogova příjmení a Ropcovy přezdívky.

Alicia Keys – Fallin‘
Alicia Keys, rodným jménem Alicia J. Augello-Cook je americká zpěvačka R&B a soulu, skladatelka, klavíristka, producentka, filantropka a příležitostná herečka a spisovatelka.

Články, které by tě mohly zajímat