Právě vysíláme

FLASHBACKY tohoto týdne tě naladí na pořádnou taneční vlnu! Nalaď se s námi na víkend!

9. prosince 2017 10:15
FLASHBACKY tohoto týdne tě naladí na pořádnou taneční vlnu! Nalaď se s námi na víkend!

Michael Jackson – I Just Can’t Stop Loving You Michael Joseph Jackson byl americký popový zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, producent a mecenáš afroamerického původu. Jeho desky Thriller a Bad patří mezi nejvýznamnější v oblasti pop music. Tasmin Archer – Sleeping Satellite Tasmin Archer je anglická popová zpěvačka. Debutové album Great Expectations obsahuje její nejznámější hit […]

Michael Jackson – I Just Can’t Stop Loving You
Michael Joseph Jackson byl americký popový zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, producent a mecenáš afroamerického původu. Jeho desky Thriller a Bad patří mezi nejvýznamnější v oblasti pop music.

Tasmin Archer – Sleeping Satellite
Tasmin Archer je anglická popová zpěvačka. Debutové album Great Expectations obsahuje její nejznámější hit Sleeping Satellite, který se umístil na první příčce britské a irské hitparády.

Faithless – Insomnia
Faithless byla anglická hudební skupina, kombinující prvky taneční hudby a hip hopu. V rámci své tvorby však vytvářeli i alba, ve kterých spojovali další různé styly.

Cyndi Lauper – You Don’t Know
Cynthia Ann Stephanie „Cyndi“ Lauper je americká zpěvačka, skladatelka a herečka, oceněná cenami Emmy a Grammy. Úspěšnou se stala v polovině 80. let po vydání alba She’s So Unusual.

Moloko – Sing It Back
Moloko bylo anglicko-irské hudební duo hrající elektronickou hudbu s prvky trip hopu. Duo se skládalo z Róisín Murphyové a Marka Brydona.

Články, které by tě mohly zajímat