Právě vysíláme

FLASHBACKY tohoto týdne tě nenechají v klidu sedět! Poslechni si je všechny!

15. prosince 2017 10:15
FLASHBACKY tohoto týdne tě nenechají v klidu sedět! Poslechni si je všechny!

Mike & The Mechanics – Over My Shoulder Mike + The Mechanics je britská poprocková superskupina. Mike Rutherford ze skupiny Genesis tuto skupinu založil v roce 1985 po vydání dvou sólových alb. Dalšími původními členy byli Paul Carrack, Paul Young, Adrian Lee a Peter Van Hooke. Mr. Big – To Be With You Mr. Big […]

Mike & The Mechanics – Over My Shoulder
Mike + The Mechanics je britská poprocková superskupina. Mike Rutherford ze skupiny Genesis tuto skupinu založil v roce 1985 po vydání dvou sólových alb. Dalšími původními členy byli Paul Carrack, Paul Young, Adrian Lee a Peter Van Hooke.

Mr. Big – To Be With You
Mr. Big je americká rocková skupina, založená v roce 1988 v Los Angeles ve státě Kalifornie. Původní sestava skupiny byla: zpěvák Eric Martin, bubeník Pat Torpey, baskytarista Billy Sheehan a kytarista Paul Gilbert, který byl v letech 1999–2002 nahrazen Richie Kotzenem.

The Kelly Family – Roses Of Red
The Kelly Family je hudební skupina, původně složená z Barbary Ann Kellyové, jejího manžela Daniela Jerome Kellyho a jejich sedmi dětí.

Amber – This Is Your Night
Marie-Claire „Amber“ Cremers je nizomeksko- německá zpěvačka, producentka a skladatelka. Mezi její nejznámější hity patří „This Is Your Night“, „If You Could Read My Mind“, a „Sexual (Li Da Di)“.

http://www.youtube.com/watch?v=ecnIW2KKe6w

George Michael – Too Funky
Georgios Kyriacos Panayiotou, uměleckým jménem George Michael, byl britský zpěvák, skladatel a producent s kyperskými kořeny.

Články, které by tě mohly zajímat