Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Muzikálová pecka v podání popové královny Beyoncé a rappera Jay-Zeho tě totálně odrovná!

2. prosince 2016 13:30
HIT MILÉNIA: Muzikálová pecka v podání popové královny Beyoncé a rappera Jay-Zeho tě totálně odrovná!

Jason Derulo- In My Head Jason Derulo nebo Derülo je americký zpěvák, skladatel, tanečník, choreograf a vokální producent. Spolupracoval s umělci jako Kat Deluna, Birdman nebo Lil Wayne. Jde o potomka emigrantů z Haiti. Leona Lewis- Better In Time Leona Louise Lewis je britská zpěvačka a autorka hudebních textů, které v cestě k profesionální pěvecké […]

Jason Derulo- In My Head
Jason Derulo nebo Derülo je americký zpěvák, skladatel, tanečník, choreograf a vokální producent. Spolupracoval s umělci jako Kat Deluna, Birdman nebo Lil Wayne. Jde o potomka emigrantů z Haiti.

Leona Lewis- Better In Time
Leona Louise Lewis je britská zpěvačka a autorka hudebních textů, které v cestě k profesionální pěvecké kariéře pomohlo vítězství ve třetí sérii britské verze pěvecké soutěže The X Factor z roku 2006.

David Guetta feat. Akon- Sexy Bitch
David Guetta je francouzský house DJ. Ve 13 letech začal mixovat své první vinyly. V 17 se stal rezidentním DJem pařížského klubu Broad, což odstartovalo jeho kariéru.

Jay-Z feat. Beyoncé- Bonnie And Clyde
Beyoncé Giselle Knowles-Carter je americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a dvacetinásobná držitelka prestižní ceny Grammy. S rapperem Jay-Z je od roku 2003 ve vztahu, mají spolu čtyřletou dceru Blue Ivy Carter.

Chris Brown feat. Lil Wayne- Gimme That
Christopher Maurice Brown je americký RnB zpěvák, rapper, tanečník a herec. Své debutové album z konce roku 2005 s názvem „Chris Brown“ vydal ve věku šestnácti let. Album se proslavilo hitem „Run It!“

Články, které by tě mohly zajímat