Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Rock, R&B, pop nebo rap? Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na svou party vlnu!

24. února 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Rock, R&B, pop nebo rap? Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na svou party vlnu!

Kelly Clarkson- Walk Away Kelly Brianne Clarkson je americká pop rocková zpěvačka, držitelka tří cen Grammy, autorka textů a příležitostná herečka. Jde o vítězku první řady soutěže American Idol konané v roce 2002 a rovněž nejúspěšnější účastnici této soutěže. N*E*R*D- She Wants To Move N*E*R*D je americká funk rocková partička. Jejími členy je Pharrell Williams, […]

Kelly Clarkson- Walk Away
Kelly Brianne Clarkson je americká pop rocková zpěvačka, držitelka tří cen Grammy, autorka textů a příležitostná herečka. Jde o vítězku první řady soutěže American Idol konané v roce 2002 a rovněž nejúspěšnější účastnici této soutěže.

N*E*R*D- She Wants To Move
N*E*R*D je americká funk rocková partička. Jejími členy je Pharrell Williams, Chad Hugo a Shay Haley. Skupina vznikla na konci 90. let a roku 1999 vydali své první album.

Akon feat. Colby O’Donis & Kardinal Offishall- Beautiful
Akon, narozen jako Aliaune Badara Akon Thiam, je senegalsko-americký zpěvák R&B, textař a hudební producent. Akona katapultovala mezi hudební hvězdy skladba „Locked Up“ z jeho debutového alba Trouble, které vyšlo v roce 2004.

Arash- Tike Tike Kardi
Arash, vlastním jménem Arash Labaf, je íránský zpěvák, herec, bavič a producent sídlící v Malmö ve Švédsku. V roce 2009 spolu s Aysel Teymurzadə reprezentoval Ázerbájdžán na Eurovizi s písní „Always“. Obsadili zde třetí místo.

Baby Bash feat. Frankie J- Suga Suga
Ronnie Rey Bryant, lépe známý jako Baby Bash je americký rapper. Svou hudební kariéru započal roku 1995 a díky jeho prvnímu albu “Savage Dream“, které mělo velký úspěch se dostal do podvědomí milionů fanoušků.

 

Články, které by tě mohly zajímat