Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Souboj rockerek! Dáváš přednost Ewě Farné nebo Avril Lavigne?

9. prosince 2016 13:30
HIT MILÉNIA: Souboj rockerek! Dáváš přednost Ewě Farné nebo Avril Lavigne?

Inna feat. Bob Taylor- Déjà Vu Inna je umělecký pseudonym rumunské klubové zpěvačky, pravým jménem Elena Alexandra Apostoleanu. Flo Rida feat. T-Pain- Low Flo Rida, je americký zpěvák a rapper. Proslavil ho jeho 5x platinový hit Low z jeho plánovaného debutu Mail on Sunday a soundtracku k filmu Step Up 2. Je známý také jako […]

Inna feat. Bob Taylor- Déjà Vu
Inna je umělecký pseudonym rumunské klubové zpěvačky, pravým jménem Elena Alexandra Apostoleanu.


Flo Rida feat. T-Pain- Low

Flo Rida, je americký zpěvák a rapper. Proslavil ho jeho 5x platinový hit Low z jeho plánovaného debutu Mail on Sunday a soundtracku k filmu Step Up 2. Je známý také jako herec.


Avril Lavigne- Don’t Tell Me

Avril Ramona Lavigne je francouzsko-kanadská zpěvačka osmkrát nominovaná na cenu Grammy. Její rodiče jsou francouzského původu, ona sama však dlouho francouzsky neuměla.

Sean Kingston- Beautiful Girls
Kisean Anderson je americko jamajský reggae zpěvák, známý pod jménem Sean Kingston. V šesti letech se společně se svou rodinou přestěhovali na Jamajku do města Kingston.

Ewa Farna- Měls mě vůbec rád
Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky, v Česku i v Polsku. Pochází z české části Těšínska, žije ve Vendryni.

Články, které by tě mohly zajímat