Právě vysíláme

Hvězda seriálu HRA O TRŮNY končí! O koho se jedná?

19. června 2018 16:10
Hvězda seriálu HRA O TRŮNY končí! O koho se jedná?

Jedna z největších hvězd seriálu Hra o trůny přiznala, že v seriálu končí! O koho se jedná a co můžeme ze vzkazu o poslední sérii seriálu usoudit?

Finálová série veleúspěšného seriálu Hra o trůny se blíží. Natáčení už je v plném proudu a fanoušci netrpělivě čekají na příští rok, kdy závěrečná série konečně zavítá na naše obrazovky. Společnost HBO, která seriál vydává, přísně skrývá jakékoliv informace ohledně obsahu děje nebo zprávách o postavách. Nicméně, díky sociálním sítím jsme se mohli dozvědět jednu neskutečnou novinku: jedna z hlavních hvězd seriálu končí!

ČTĚTE TAKÉ: Jak by vypadala Hra o trůny v královské rodině?

Jedná se o Angličanku Emilii Clarke, alias Daenerys Targaryen. Emilia na svém Instagramu zveřejnila vzkaz, kde oznamuje, že v seriálu dohrála. Vzkaz v překladu zní: „Jela jsem lodí na ostrov, abych se rozloučila se světem, který byl můj druhý domov skoro deset let. Bylo to dobrodružství @hraotruny a díky za život, o kterém jsem si vůbec nepředstavovala, že prožiji a který mi bude navždy chybět.“

 

Je to klam? Dočká se Daenerys konce finálové série Her o trůny? To zatím nikdo neví. Každopádně stoupá napětí a my se nemůžeme dočkat do příštího roku!

Zdroj: Instagram, Ladbible, Esquire

Kam se poděla Rich Bitch Nicky Tučková?

Články, které by tě mohly zajímat