Právě vysíláme

LANA DEL REY vydává nový hit k dokumentu o americké ikoně!

1. července 2018 7:55
LANA DEL REY vydává nový hit k dokumentu o americké ikoně!

Lana Del Rey má za sebou pěkně nabitý týden! V pátek večer nadchla diváky na Aerodrome Festivalu a teď oznámila, že vydává nový song speciálně k dokumentu o jedné z největších hvězd světového showbyznysu. Jak zní song? O čem bude dokument? Vše vám prozradíme!

Lana Del Rey chystá pro své fanoušky další skvělou novinku! Oznámila to včera na svém Twitterovém účtu, spolu se zprávou, že song zazní v dokumentárním filmu o ikoně americké rockové hudby Elvisu Presleym. Song vzdává hold takzvanému „králi rocku“ a zajímavé je, že ho Lana vydala poprvé v roce 2008 jako demo. O deset let později se song konečně dostává na veřejnost, a je to fakt pecka!

ČTĚTE TAKÉ: LANA DEL REY vydala nový singl You Must Love Me! Nepřipomíná ti to něco?

 

Dokument, ve kterém singl zazní, nese název The King (neboli Král) a je k vidění už teď. Snímek zobrazuje cestu kolem Spojených států v Elvisově autě Rolls–Royce z roku 1963 a zkoumá vývoj jeho kariéry.

Co znamená nový singl pro fanoušky Lany Del Rey? To zatím není jisté. Zpěvačka loni vydala svoje dosud nejnovější album Lust For Life a letos v létě chystá vystoupení na řadě festivalů po celé Evropě. Uvidíme, zda nás ještě překvapí nějakým novým singlem!

 

Zdroj: NME.com, YouTube, Twitter

9 písniček s nejujetějšími texty: Nízké čelo, ale umím trochu hrát…

Články, které by tě mohly zajímat