Právě vysíláme

Lovec psů zastřelil psa smrtícím jedem. Majitel se snažil pejska bránit a nyní půjde do vězení

15. května 2018 8:59
Lovec psů zastřelil psa smrtícím jedem. Majitel se snažil pejska bránit a nyní půjde do vězení

40letý muž byl odsouzen za zabití lovce psů, který v lednu tohoto roku bezcitně zastřelil jeho chlupatého kamaráda.

Ke tragickému incidentu došlo 15. ledna v městě Jang-čou v čínské provincii Jiangsu. V tento osudový den uslyšel Fan zoufalý nářek svého psa a rychle mu přispěchal na pomoc. Bohužel přišel již pozdě. Podezřelý muž jménem Luo právě zastřelil jeho psa šipkou s jedem.

ČTĚTE TAKÉ: Nejdojemnější záchranné akce aneb Když lidem záleží na psích životech

Luo chycený při činu hrozil smrtící šipkou i Fanovi, ale ten se nezalekl. Sedl do svého auta a jal se vraha svého psa prchajícího na motorce pronásledovat. Následovala divoká honička, během které Luo ztratil kontrolu nad svojí motorkou a narazil do pouličního krámku.

Na místě byl mrtvý a ve vaku, který měl s sebou, policie našla šest psích těl. Fan byl následně obviněn ze zabití a nyní podle serveru Shangaiist čelí třem letům vězení s tříletým odkladem.

Podle rodiny Fana ale jeho záměr nikdy nebyl Lua zabít. Pronásledoval ho hlavně proto, aby ho vyděsil a případně ho mohl předat policii. V průběhu honičky ale zazmatkoval, místo brzdového pedálu šlápl na plyn a naboural do mužovi havarované motorky.

Podobná událost se stala loni, kdy se majitel usmrceného psa utkal v honičce s mužem, který jeho zvíře zabil. Jak se ukázalo, muž byl majitelem restaurace, kde psí maso vařil. V kufru jeho opuštěného auta se našlo osm jatečně upravených těl psů.

Zdroj: nextshark.com

Články, které by tě mohly zajímat