Právě vysíláme

Patrik byl závislý na drogách a jeho vzhled byl děsivý. Když pak náhodou potkal spolužačku ze školy, přišla nečekaná proměna!

22. února 2018 16:10
Patrik byl závislý na drogách a jeho vzhled byl děsivý. Když pak náhodou potkal spolužačku ze školy, přišla nečekaná proměna!

Keňan Patrik Hingy bojoval dlouhou dobu se závislostí na drogách a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vyléčit. Jednoho dne však potkal osobu, která navždy změnila jeho život!

Patrik s drogami začal už na škole. Nejdříve kouřil marihuanu a potom přešel k tvrdým návykovým látkám, které z něj udělaly doslova trosku. Jeho matka byla zoufalá. Vždy se snažila snažila svému synovi pomoct a několikrát ho poslala na léčení. Vše však bylo marné. Patrikovi chyběla vůle a ani speciální kliniky mu nedokázaly pomoct. Při pobytu v psychiatrické léčebně mu byl navíc podáván lék s názvem Attain, na kterém si muž také nakonec přivodil závislost. Když se jednoho dne špinavý a zanedbaný Patrik potloukal po ulici v Nairobi, náhodou potkal Wanju, svou spolužačku ze školy. Ta zprvu byla v šoku z toho, co se s jejím kamarádem z dětství stalo. Potom se však rozhodla, že mu pomůže. Začala se s ním stýkat a pomalu si získávala jeho důvěru. Poté mu domluvila léčení, na které Patrik překvapivě nastoupil. A co je nejdůležitější, léčbu úspěšně dokončil a získal práci v obchodě, kterou mu domluvila rovněž Wanja. Dnes je z Patrika úplně nový člověk. Umí být bez drog, našel si přítelkyni a jeho proměna je přímo neuvěřitelná. Z trosky, která spíše budila hrůzu, se totiž stal pěkný a zdravý chlap, který konečně žije normální život.

Zdroj: BoredPanda

Hudba místo drog? Binaurální rytmy vám navodí stav jako po vykouření jointa

 

Články, které by tě mohly zajímat