Právě vysíláme

Česko Slovenská SuperStar

7. prosince 2010 17:12
Česko Slovenská SuperStar

Obrovský zájem!

Obrovský zájem o Česko Slovenskou SuperStar!

Počet přihlášených dnes překonal rekordní hranici 10 000!

Druhá řada úspěšného pěveckého projektu Česko Slovenská SuperStar, která na další měsíce opět spojí oba naše národy, zaznamenala velkolepý rekord! Počet přihlášených do této pěvecké soutěže totiž překonal hranici 10 000 uchazečů! Vysoké číslo přihlášených dokazuje, jak obrovský zájem o tuto show je, a to jsme teprve na začátku!

Praha 7. prosince 2010 – Češi i Slováci opět dokazují, že jsou národem pěveckých nadšenců. Počet přihlášených adeptů do další řady úspěšného projektu Česko Slovenská SuperStar totiž již přesáhl hranici 10 000 a stále narůstá. A to jsme teprve na začátku celého projektu! Na každého z těchto deseti tisíc přihlášených, ale také na všechny ostatní soutěžící se zlatem v hrdle, kteří s přihlášením třeba ještě váhají, čeká kromě neopakovatelné atmosféry velkolepé show a otevřené brány do světa hudebního showbyznysu také exkluzivní výhra v podobě kontraktu v hodnotě 100 000 eur. První příležitost využít jedinečné šance a přijít ukázat své pěvecké nadání bude již tuto sobotu 11. prosince do Brna, kde startuje první castingové kolo!

Pokud je vám od 15 do 30 let, máte pěvecké nadání a chcete zkusit své štěstí ve druhé řadě pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, využijte jedinečné šance. Vyplňte registrační formulář, umístěný na webu www.superstar.tv, a přijďte na některé z dalších castingových kol.

Castingová kola druhé řady Česko Slovenské SuperStar

Brno – 11. prosince 2010

Bratislava – 18. prosince 2010

Košice – 9. ledna 2011

Praha – 15. ledna 2011

 

Více na www.superstar.tv

Články, které by tě mohly zajímat